Download details

Twoomusic - Samenwerking & Home Recording Twoomusic - Samenwerking & Home Recording

English version? Get a picture by using Google Translate. Copy and paste the PDF text ..

De bijbehorende download bevat een PDF met uitgebreide informatie over o.a. samenwerking en opnamemogelijkheden.

Externe samenwerking

De lat ligt erg hoog, maar de beloning vooralsnog niet. Vergoedingen in digitale distributie zijn een lachertje en opbrengsten worden pas interessant bij miljoenen streams … Echt 'verdienen in de muziek’ doe je eigenlijk alleen met live optredens. Voor iedereen die een bijdrage levert in een Twoomusic productie geldt daarom hetzelfde adagium: no cure no pay, bij succes deel je mee … Als (ad hoc) muzikant of vocalist moet je dit soort klusjes maar zien als mogelijke investering in de toekomst, maar vooral als uitdaging, aanvulling op je portfolio of upgrade van je skills. Ons repertoire mag overigens gratis live worden uitgevoerd. Zolang onze rechten maar worden gerespecteerd.

“No cure no pay, bij succes deel je mee”
We investeren met zijn allen tijd en energie in een klein of groot project met een gesloten beurs. Dat betekent maximale minimalisatie van kosten ... Contribuanten worden niet betaald en ontvangen maximaal een van tevoren afgesproken percentage van de opbrengsten uit digitale distributie. .

In de samenwerking met muzikanten en vocalisten (m/v) kan het gaan om het eenmalig inspelen of inzingen van een demo of pitch of een ‘featuring’ rol voor rekening nemen op een single, EP of album.

Het is wel zo handig dat we allemaal weten waar we aan toe zijn. Standaard werken we vanuit een vrijblijvende samenwerking, op basis van “no cure no pay” en nemen we aan dat iedereen de Terms of Twoomusic Collaboration and Phonogram Production kent. Aanvullende, vooral variabele afspraken worden vastgelegd in een Personal Contract tussen Twoomusic en ingehuurde vocalisten, muzikanten, producers, technici, e.d.

Home recording

Inzoomend op de thuisomgeving moeten er even wat zaken op een rij worden gezet. Voor mensen die studiowerk willen doen is dit een absolute aanrader! Aangezien muzikanten over het algemeen wel bekend zijn met opnemen van eigen partijen, richten we ons hier vooral even tot de vocalisten. Voor velen blijkt dit toch nog een onontgonnen gebied te zijn. Wel zo jammer voor hen, want er zijn ontelbare songwriters en producers in de hele wereld, die op zoek zijn naar een vergelijkbaar digitale samenwerking met zangers en zangeressen in alle soorten!

Information
Created 2017-10-11
Changed 2017-11-22
Version 1.1 - NL ONLY!
Size 742.54 KB
Created by Redactie
Changed by Hans Geurts
Downloads 2
License Commercial license
Price